11.13.2012

Wie wat verzamelt die heeft wat!


Jammer dat mijn ouders hier anders over denken..

Van een moeder van een vriendin  kreeg ik een stapel oude Burda's en Knipmode's uit 2005 t/m 2009, die ze zomaar gratis mee had gekregen van een kringloopwinkel. Nadat de minder leuke versies er tussenuit waren gehaald hield ik nog een hele stapel over. Zelf had ik afgelopen jaar een abonnement op de Knipmode en kocht ik af en toe een leuke Burda. Ondertussen werd het tijd ze eens te sorteren en kwam ik zowaar ook nog leuke naaiboeken tegen in mijn kast. Deze drie leuke en handige naaiboeken kan ik zeker aanraden, onder de foto volgt meer informatie. 

 Naaien enzo


Naaien enzo
- Bestellen* =  UitgeverijSnor.nl of tweedehands op bol.com (geen nieuwe exemplaren op bol.com)
- Ontwerpen = De ontwerpen in het boekje zijn stuk voor stuk bedacht door bekende Nederlandse ontwerpers zoals Bas Kosters, Hans Ubbink, Daryl van Wouw, Anne-Claire Petit en nog vele anderen.
- Techniek = Breien, borduren, haken, appliqueren en naaien (technieken worden stuk voor stuk uitgelegd)
- Werkwijze = De moeilijkheidsgraad wisselt nogal.

* klik op de link om direct naar het product te gaan

 Mode op Maat


Mode op maat
- Bestellen* = bol.com, anasofia.nl of tweedehands op bol.com
- Ontwerpen = Lyanne Garner leert je in dit boek hoe je moet mouleren en een eigen patroon kan ontwerpen. Zelf ontwierp ze voor het boek een collectie topjes, mouwen, rokken, broeken en jurken.
- Techniek = Naaien
- Werkwijze = Duidelijke werkbeschrijvingen en patroonschema's, bij elke beschrijving een foto. Alle begrippen die in de werkbeschrijvingen gebruikt worden, worden vooraf uitgelegd eveneens met behulp van foto's. 

* klik op de link om direct naar het product te gaan
  
 DroomjurkenDroomjurken
- Bestellen* = bol.com of anasofia.nl of tweedehands op bol.com
- Ontwerpen = Sara Alm en Hannah McDevitt maakten 10 patronen voor 20 jurken gebaseerd op jurken van beroemde mensen zoals Marilyn Monroe, Adrey Hepburn, Twiggy, en nog zeven andere beroemdheden. 
- Techniek = Naaien
- Werkwijze = Duidelijke werkbeschrijvingen met tekeningen. In het boek zit een map met alle benodigde patronen. Per jurk wordt de moeilijkheidsgraad aangegeven, maar naaiervaring is zeker vereist! 

* klik op de link om direct naar het product te gaan

1 opmerking:

  1. Heee, leuk zeg! Als je iets maakt moet je dat zeker ook op je blog zetten hé.

    BeantwoordenVerwijderen