10.07.2011

Traveling enveloppeVorige week kreeg ik een verjaardagsgevoel toen ik een goudkleurig pakketje uit de brievenbus zag steken. Het bleek de enveloppe van Laura te zijn die ze voor mij had gevuld met allemaal leuke dingetjes waarvan je er een paar op de foto's hierboven ziet. Ik had me namelijk ingeschreven voor de traveling enveloppe via deze site. Omdat je voor deelname een onderwerp moest kiezen koos ik 'bloemen' want veel van mijn verzameling heeft wel met bloemen te maken zoals lintjes, stofjes, knoopjes, stickers, etc. 
Ik vind het altijd erg leuk om kadootjes voor iemand te maken dus ging ik aan de slag met de naaimachine en naaide ik een paar zakjes die je doormiddel van 2 lintjes dicht kan trekken. Zulke zakjes had ik nog niet eerder gemaakt dus het was een soort van experiment, maar het is wel geslaagd hoor. De zakjes vulde ik met leuke dingetjes zoals roosjes, gebreide bloemetjes, lintjes en stickertjes. Ook deed ik een stapeltje stofjes bij in de enveloppe waarna het versieren van de enveloppe begon. Aan de ene kant tekende ik bloemetjes op de enveloppe en aan de andere kant deed ik rood-met-wit-gestippeld pakpapier met daarop het adres in bloemetjes vorm geplakt. De enveloppe stuurde ik op naar Emmelie. Ik ben erg benieuwd wat ze ervan vind...3 opmerkingen:

 1. Hoi, ik dacht ik ga eens even bij jou kijken, omdat jij ook in het groepje 'bloemen' van de traveling enveloppe zit. Wat een leuke zakjes heb je gemaakt en mooie stofjes! Ik vrees dat die al weer weg zijn als ik de enveloppe eindelijk terugkrijg... ik was nl. de eerste, dus moet ook het langste wachten. Maar wel spannend!

  Groetjes, Jolanda (Rozet Brocante)

  P.S. sorry kan je niet 'volgen' omdat er iets met mijn instellingen vd computer is waardoor dit niet lukt (ben er nog steeds niet achter helaas)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Deborah!

  Wat een leuke dingetjes zaten er in de envelop. Je hebt talent! Super!

  Als je meer wilt weten over de kunstacademie is het misschien handig om via de mail contact op te nemen: emmeliedje_19@hotmail.com

  Liefs,Emmelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt het je leuk om vaker dingen uit te wisselen?

  BeantwoordenVerwijderen