11.13.2013

Post voor mijn broertjes

De post is inmiddels allang aangekomen dus tijd om de foto's op internet te plaatsen!
Volgens mij is dit de eerste post die ik naar mijn broertjes stuurde.. wat trouwens erg leuk was om te doen, gewoon lekker praten over alledaagse dingen, hoe mijn dag was en vragen naar hun belevenissen en of ze er een beetje goed voor staan in de voetbalcompetitie (erg belangrijk uiteraard).

 Voor mijn oudste jongere broertje van 14

 Ik gebruikte stoere plaatjes uit m'n Engelse werkboek van National Geographic

 En tekende zo nu en dan wat tussen de tekstregels door


 Voor mijn jongste broertje van 11

Ik had zojuist de 'Grote Vriendelijke Reus' van Roald Dahl in het Engels gelezen en aangezien mijn broertje ook wel van de boeken van Roald Dahl houd tekende ik wat tekeningen na uit het boek en kon er uiteindelijk 2 A4'tjes mee vullen

De uitleg bij een grappig stukje uit een aflevering van Checkpoint (ik kan nog zoveel vertellen maar uiteindelijk vind ik het het fijnst om iets aan de hand van tekeningetjes uit te leggen)

 Ik stopte er wat dingetjes in die ik tijdens een wandeling opgeraapt had (en zo nodig gedroogd tussen een boek)

3 opmerkingen:

 1. Je broers zullen zeker superblij zijn met zo'n brief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je brieven altijd zo leuk, maar ben ook erg benieuwd hoe lang je er mee bezig bent? En wat voor papier gebruik je, speciaal briefpapier? Groetjes, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Luna,
   Ik steek vaak erg veel tijd in het maken van een leuk postpakketje/brief.. zoals vandaag, ik moest 2 brieven schrijven aan penvriendinnen en ben daar gewoon de hele ochtend en middag mee bezig geweest omdat ik eigenlijk het meeste van wat ik mee stuur zelf maak zoals papieren boekjes, zakjes, kaarten, slingertjes.. en ook het briefpapier maak ik zelf. Neem een wit A4'tje en je kan er al je creativiteit op kwijt! Als je een vel lijntjes-papier neemt en je maakt er met stift/verf een leuke rand op waarbinnen je schrijft dan ziet dat er gelijk al een stuk leuker uit. Ik moet toegeven dat ik zelf ook wel erg perfectionistisch ben hoor wat betreft de post die ik maak ;)
   Liefs Deborah

   Verwijderen