10.10.2012

Tijdschriften verzameling


Is het niet heerlijk om een verzameling tijdschriften te hebben en er alles uit te mogen scheuren en knippen wat je mooi of inspirerend vind! Hoelang ik dat al wel niet doe, telkens komen er tijdschriften bij met gaten in de pagina's of gewoon hele pagina's eruit. Wat ik doe met zo'n verzameling plaatjes? Allereerst sorteren, ik sorteer ze op onderwerp, zo heb ik bijvoorbeeld 'vintage', 'zonnebrillen', 'bloemen', 'fashion', 'inspi-dingen', etc. Als je dan genoeg hebt verzameld kun je er veel dingen mee opvrolijken, brieven, agenda's, boekjes, of gewoon collage's maken.
Eigenlijk zou ik eens vaker zo'n collage op mijn blog moeten zetten, da's meteen een goed voornemen, volgende week zal ik er één posten!
In ieder geval, afgelopen weekend had ik even heel m'n verzameling tijdschriften, knipsels en andere papier-dingen neergelegd en bedacht ik me dat ik ook wel papieren zakjes van al die pagina's kon maken. In een oude Ariadne stond toevallig een heel artikel over behang met grote stroken behang afgedrukt op zo'n 5 pagina's. Van een stuk karton had ik een mall gemaakt en binnen no-time waren de zakjes klaar, vooral erg leuk om een klein cadeautje voor iemand in te doen of om naar een penvriendin op te sturen.


1 opmerking:

  1. I see, that I found next letter-lover :) Cool tapes collection :) I love writing letters! That would be awesome to write with you :)
    Here's my letter, if you would like to meet me:
    aranya@op.pl

    :)

    BeantwoordenVerwijderen