2.03.2013

Spijkeretui


En ik zag eens tijd om weer te naaien, na een drukke toetsweek die overigens redelijk verliep. Ondertussen stapelen de ideeën zich op en zie ik overal om mij heen stapeltjes stoffen/lappen, oude kleren, ritsen, linten, patronen... zucht, nu nog een grote berg tijd en mijn geluk kan niet meer op.
In ieder geval is deze oude spijkerbroek van zijn stapeltje gehaald en gebruikt voor een etui. Ik bedacht het patroon zelf en na wat proberen kreeg ik het zo voor mekaar dat je geen naden aan de binnenkant ziet (behalve de zijnaden van de voering). De pijp van de broek had de perfecte omtrek voor de etui en had niet kleiner moeten wezen. De bloemetjes voering had ik nog over na het maken van een kussentje en paste goed bij de spijkerstof. Nu, ik ben benieuwd hoelang deze etui het volhoud en hoelang ik het volhoud geen nieuwe etui te naaien!


2 opmerkingen:

  1. maar maar maar die wil ik! begin een etsy-shop, alsjeblieft? dan doe ik het grafisch design ontwerp en de marketing, oké? o trouwens dat kun je ook best goed zelf, misschien wel beter :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw mooi! die rits vind ik echt tof :)

    BeantwoordenVerwijderen