2.12.2012

Bloemetjes totebag


Deze totebag maakte ik in de kerstvakantie nadat ik mee was geweest naar de IKEA, ze hebben daar jammergenoeg steeds minder leuke stofjes maar gelukkig kwam ik nog wel een wit met grijs gebloemd stofje tegen. Er zit trouwens nog een heel verhaal aan die tas vast...
mijn vader kwam opeens met het geweldige idee om naar een vakantiehuisje in Ouddorp te gaan waar ik natuurlijk wel zin in had dus een paar uur later was ik al bezig mijn tas in te pakken. Maarja, het was niet erg lekker weer dus wilde ik graag de naaimachine meenemen. Dat ding is echt loeizwaar dus voordat 'tie eindelijk in de auto stond waren we alweer een half uur verder. Toen ik eenmaal in Ouddorp achter de naaimachine zat had ik wel een leuk gebloemd stofje, maar geen voering! De volgende dag ging ik met m'n vader en broertje naar de markt ondanks het bar slechte weer, we kwamen aan in een verlaten dorp waar de laatste kraampjes al weer werden opgeruimd want wie gaat er nou naar buiten met windkracht 10 en regen... gelukkig stond er nog één rek met goedkope lappen stof waar heel toevallig een mooie grijze stof tussen lag die ook heel toevallig precies bij mijn IKEA stofje paste! Pff, weer een  uur later kon ik aan de tas beginnen en aan het eind van de middag was de tas/totebag dan af. Gelukkig heeft de tas me nog 15 euro opgeleverd want mijn zus wilde hem graag kopen en omdat het wel mijn zus is heb ik hem voor 15 euro verkocht. Anders zou ik zeker wel 20 of 25 euro er voor vragen want ondanks dat ik zo'n tas al eerder heb gemaakt blijft het een lang en precies karwei!
2 opmerkingen:

  1. Leuk! Zulke tassen zijn echt ontzettend handig, heb er zelf ook ooit 2 gemaakt en ik gebruik ze - zeker in de zomer - dagelijks! :)

    BeantwoordenVerwijderen