3.21.2012

Dagje Antwerpen

 Centraal Station Antwerpen
Joepiee! Lang leve de rapportvergaderingen! Dankzij die geweldig vergaderingen kon ik met mijn zus een woensdagje naar m'n lievelingsstad Antwerpen! Nadat m'n moeder ons naar Rozenburg had gereden stapten we om half 10 's ochtends in de trein richting Antwerpen en om kwart over 10 stonden we al in de grote winkelstraat 'de Meier'. Gelukkig hadden we van Cleo veel leuke adresjes gekregen want deze keer wilden we graag de originele winkeltjes in Antwerpen opzoeken in plaats van de grote modewinkels. Zo kwamen we voor het eerst in de kloosterstraat waar veel leuke brocante zaakjes bleken te zitten. Bij zo'n zaakje kocht ik 2 kanten kraagjes om saaie vestjes mee op te vrolijken. Ook de grote kringloopwinkel, waar je voor 15 cent een boek kon kopen, was de moeite waard. En de verschillende 'Think Twice' winkels blijven echt geweldig! Ze hebben er zoveel leuke oude kleding, ik heb er nog een gebloemd shirt gekocht met bijpassend rood plooi rokje. Verder gingen we toch even naar een grote modezaak 'Forever21' omdat ze daar nou eenmaal goedkopere en leuke kleding hebben. Uiteindelijk bleek toen we buiten stonden dat die winkel ook nog een 1e etage had... 
Dit gestippelde blouseje kocht ik bij Forever21

 Voor de rest hebben we vooral veel gelopen aangezien de leuke winkeltjes vaak wat verder van het centrum vandaan liggen... daardoor duurde het ook even voordat we 't centrum weer terug hadden gevonden maar dankzij ons geweldig instinct stonden we plotseling weer in 'de Meier' en waren we ontzettend opgelucht! (Aan ons plattegrondje hadden we namelijk niet meer zoveel want hij was natgeregend, gescheurd en er stonden niet alle straten op)
Hopelijk komt de directie van school nog vaker op het idee om ons een dagje vrij te geven want er zijn nog zoveel meer leuke steden om heen te gaan.
 Blouse met lange achterkant van Forever21

Geen opmerkingen:

Een reactie posten